ADHD-ADD

Het is niet makkelijk om steeds maar het gevoel te hebben dat je alles verkeerd doet, dat je door familie, docenten, werkgever met een zoveelste zucht tot de orde wordt geroepen. Of dat je helemaal tot niets concreets komt. Dat je werk steeds mislukt en dat je van de ene baan naar de andere hopt of juist thuis komt te zitten.

Je begrijpt zelf ook niet dat sommige dingen heel goed lukken maar dat iets anders totaal niet van de grond komt. Je begint eraan maar krijgt het niet af. Je baalt van jezelf dat je steeds afgeleid wordt maar vindt het ook fijn om niet hoeven na te denken en gewoon op je gevoel af te gaan. Maar dat gevoel springt ook alle kanten op, alles komt  10 x harder binnen, lijkt het wel. Je voelt je de ene keer zó sterk dat je de hele wereld aankan en een dag later hoeft het allemaal niet meer voor je. Herkenbaar?

 

Allemaal lastig. Vooral ook voor je omgeving.

Maar misschien ook voor jou, is je zelfvertrouwen tot een dieptepunt gezakt zodat je niet eens meer begint aan iets nieuws:" Gaat toch niet lukken".

 

Zodoende kan je misschien wel wat hulp gebruiken. Om erachter te komen waar je talenten liggen en hoe die in te zetten. Misschien heb je wat trucjes nodig om het dagelijkse leven voor elkaar te krijgen. Wie weet dat er beetje bij beetje wél iets gaat lukken en je steeds meer zin krijgt om het leven te leiden (en niet lijden).